S’Agaró,
el cor de la
Costa Brava

Entre Sant Feliu de Guíxols i Platja d’Aro, a mig camí de Barcelona i França, i entre Blanes i Portbou trobem S’AGARÓ, un dels nuclis residencials i turístics més bonics de la Costa Brava. El seu origen data del 1916 amb la construcció de la primera residència d’estiueig d’estil noucentista amb la idea que fos una urbanització destinada al turisme i a l’estiueig de l’alta burgesia.
Amb els anys la força del turisme va anar creixent i tot al voltant del conjunt inicial (i a tota la costa en general) es van anar construint noves edificacions i apartaments, fins a formar el que avui coneixem com a S’Agaró.

Hi trobem dues magnífiques platges, una la platja de Sant Pol, de 900 m de longitud i formada per sorra molt fina i aigües poc profundes, ideal per a famílies amb nens petits o persones de movilitat reduïda. Té un passeig marítim que la voreja, una zona infantil de jocs en el Parc de les Dunes i gran quantitat de serveis (zona de parking, lloguer de tumbones, bars, restaurants, Creu Roja, escola d’esports nàutics…) i l’altre la platja de Sa Conca, tocant a la urbanització de S’Agaró amb les seves cases senyorials i el camí de ronda que hi pasa. Es una cala gran de 400 metres, de sorra més gruixuda i aigües més profundes. Es pot accedir amb cotxe, però cal deixar-lo a 250 metres o bé a peu, amb una agradable passejada pel Camí de Ronda. Es una platja molt familiar, envoltada de pins i roques, d’una gran bellesa.

S’Agaró es caracteritza per ser un nucli residencial tranquil i familiar, amb comerços de qualitat, varietat de restaurants i bars i molt proper i ben comunicat amb els nostres veïns de Platja d’Aro i de Sant Feliu de Guíxols.